На Житомирщині з мисливської рушниці чоловік випадково застрелив приятеля

На Житомирщині з мисливської рушниці чоловік випадково застрелив приятеля

Фото: Reuters

Місцевий житель, перевіряючи якість патронів зі своєї зареєстрованої мисливської рушниці, вистрілив у мішень, встановлену на кущі, однак потрапив у товариша.

У Житомирській області у Малинському районі місцевий житель з мисливської рушниці смертельно поранив свого приятеля.

Інцидент стався 21 серпня близько 15 години, повідомили у відділі комунікації поліції Житомирської області.

"У результаті необережного поводження зі зброєю на полюванні отримав смертельне поранення 45-річний житель смт Іршанська", - йдеться у повідомленні.

Як зазначили у відомстві, неподалік с. Гуто-Добринь 39-річний житель смт Іршанська, перевіряючи якість патронів зі своєї зареєстрованої мисливської рушниці, вистрілив у мішень, встановлену на кущі. У результаті пострілу було травмовано у черевну порожнину 45-річного жителя смт Іршанська, який перебував у лісовому масиві.

Пораненому було негайно викликано швидку медичну допомогу, однак врятувати життя чоловіка не вдалося.

Поліція розпочала досудове розслідування. За фактом було розпочато кримінальне провадження за статтею "Вбивство через необережність". Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді обмеження або позбавлення волі терміном від 3 до 5 років.

Нагадаємо, 17 червня на території Ужанського національного природного парку на Закарпатті біля села Лубня на полюванні випадково застрелили майора поліції. Депутат Великоберезнянської районної ради від Радикальної партії Олега Ляшка Псяйка та його товариш майор поліції Михайло Січка разом вирушили на полювання. Псяйка випадково застрелив напарника. Він загинув на місці.

Повʼязані теми:

Наступна публікація