Набожні батьки і веселий норов: що відомо про дівчину, яка спалила себе біля храму в Запоріжжі

Набожні батьки і веселий норов: що відомо про дівчину, яка спалила себе біля храму в Запоріжжі

Дівчина була звичайною, мала друзів, відвідувала храм.

У Запоріжжі стався шокуючий випадок. Молода дівчина покінчила життя самогубством, обравши для цього самоспалення.

Молода мешканка Запоріжжя облила себе легкозаймистою рідиною і підпалила.

Тіло біля храму

На світанку, обгоріле тіло невідомої дівчини на території римо-католицького храму по вулиці Заводській у Запоріжжі знайшли перехожі. Вони зателефонували до поліції.

"4 серпня о 4 годині ранку до Вознесенівського відділення поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення про те, що біля римо-католицького храму по вулиці Заводській невідома жінка облила себе легкозаймистою речовиною і підпалила. На місце події виїхала слідчо-оперативна група Вознесенівського відділення поліції на чолі з  керівництвом", - повідомили в пресслужбі Нацполіції Запорізької області.

Працівники поліції встановили особу загиблої. Нею виявилась 24-річна жителька Запоріжжя Анастасия Н*. Слідчі поліції стверджують, що не мають сумнівів, що дівчина звела рахунки з життям. Про це свідчать отримані правоохоронцями докази, в тому числі й з камер відеоспостереження поблизу.

"За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України з додатковою кваліфікацією "самогубство". Проводиться досудове розслідування", - зазначили в поліції.

Пост у соцмережі

Для самогубства дівчина обрала  дату 4 серпня і саме 4 годину ранку. 

Напередодні самогубства Анастасія опублікувала на своїй сторінці в соцмережі пост. Він схожий на передсмертну записку. В ньому дівчина розповідає, що була нещасливою, недолюбленою, зазнавала страждань та знущань з боку рідних та знайомих.

"Все життя пригнічували, принижували, ображали, навколо лише аб'юз, неглект, гостинг, віктімблейдинг, знецінення, токсичність і травми", - написала вона.

На сторінці дівчини дуже багато фото з вогнем.

Дівчина виховувалась у віруючий родині

Друзі Насті шоковані її вчинком. Про неї розповідають хороше, згадують, що вона була звичайною дівчиною і не мала суїцидальних настроїв.

"Ми вчилися в одному класі. В нас була своя компанія. Настя була доволі веселою дівчиною. Всі просто шоковані. Ніхто не помічав, що у неї були суїцидальні настрої. У неї були дуже набожні батьки, і наскільки я знаю, її батько служив у церкві, а мама співала у хорі. Ми з Настею іноді ходили на службу до церкви, але я не можу сказати, що вона була сильно віруючою", - розповіла ТСН. ua однокласниця загиблої Насті.

Наразі поліція встановлює обставини та причини загибелі дівчини.

Повʼязані теми:

Наступна публікація