НАБУ та САП заявили про обшуки на Львівщині. ЗМІ повідомляють, що "прийшли" до екснардепа Дубневича

НАБУ та САП заявили про обшуки на Львівщині. ЗМІ повідомляють, що "прийшли" до екснардепа Дубневича

Фото: УНІАН

Обшуки проводять в рамках розслідування провідмивання доходів.

Національне антикорупційне бюро та Спеціальна антикорупційна прокуратура проводить обшуки на Львівщині.

Про це повідомили 29 жовтня в пресслужбі НАБУ.

Антикорупціонери зазначають, що обшуки проводяться "у межах розслідування фактів можливого відмивання доходів, одержаних злочинним шляхом, умисного ухилення від сплати податків та недостовірного декларування колишнім і чинним народними депутатами України".

"Щодо обшуків НАБУ та САП на Львівщині: попередньо, особи, причетні до злочину в 2013 - 2018 рр, легалізували понад 2 млрд грн доходів, одержаних злочинним шляхом. Попередня кваліфікація - ст.ст. 209, 212 та 366-1 КК України. Розслідування НАБУ здійснює з липня 2018 року", – йдеться в повідомленні.

В бюро не називають ім'я фігуранта справи, однак видання Zaxid.net переконує, що обшуки проводяться я у селі Зубра, що біля Львова, в будинку колишнього народного депутата Богдана Дубневича.

Особисті мобільні телефони Богдана Дубневича і його брата Ярослава Дубневича відключені.

Як повідомлялося, генпрокурор Руслан Рябошапка підписав подання про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності чинного народного депутата брата Богдана Дубневича, Ярослава. Справа стосується корупції в "Укрзалізниці" та розкрадання 93 млн 277 тис. грн. Генеральна прокуратура готує повідомлення про підозру народному депутату Ярославу Дубневичу в двох справах.

Генпрокурор направив у Раду подання на депутата Ярослава Дубневича

Генпрокурор направив у Раду подання на депутата Ярослава Дубневича

Повʼязані теми:

Наступна публікація