НАБУ закликало українців ставати детективами для "звільнення країни від темряви корупції"

НАБУ закликало українців ставати детективами для "звільнення країни від темряви корупції"

Фото: НАБУ / Facebook

У відомстві креативно шукають борців із корупцією для роботи в Києві, Львові, Одесі та Харкові.

В Україні завершується конкурс на посади детективів та старших детективів Національного антикорупційного бюро України.

Про це прес-служба НАБУ повідомила на своїй сторінці у Facebook, нагадавши, що прийом документів триває до 1 серпня включно.

"Усього 6 днів залишилось до завершення конкурсу на посади детективів та старших детективів Національного антикорупційного бюро України з наданням робочого місця у Києві, Львові, Одесі та Харкові. Прийди в НАБУ – допоможи звільнити країну від темряви корупції!" - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, на посаду можуть претендувати люди, які мають юридичну освіту та досвід роботи за фахом від 2 років.

"Детектив НАБУ – це нова професія в правоохоронній системі України, яка поєднує в собі обов'язки оперативного і слідчого працівника. Робота детектива вимагатиме відданої чесної праці, постійного вдосконалення професійних навичок, вивчення кращих світових практик. При цьому детективи НАБУ мають гідну заробітну плату, можливість їздити у закордонні відрядження та навчальні візити. Команда НАБУ – це молодий колектив, який об'єднує мета викорінення корупції у вищих ешелонах влади", - наголосили у відомстві.

Нагадаємо, раніше директор Антикорупційного бюро Артем Ситник розсекретив зарплату детективів свого відомства. За його словами, зарплата детектива антикорупційного бюро складатиме 32 тисячі гривень.

Повʼязані теми:

Наступна публікація