Начальниця поїзда випхала пасажира із вагону під час руху

Начальниця поїзда випхала пасажира із вагону під час руху

Начальниця поїзда випхала пасажира із вагону під час руху

Фото: Людмила Сафронова / Facebook

У касі не змогли роздрукувати паперовий квиток.

Начальниця поїзда 078 ЛЦ сполученням Ковель-Москва, коли вагони почали рушати, випхала пасажира з речами. Сталося це через те, що в касі станції не змогли роздрукувати паперовий квиток.

Інцидент стався ще в неділю, 30 вересня, близько 15:00 на станції "Кривин" у селі Старий Кривин Славутського району на Хмельниччині.

"Начальник поїзда 078 ЛЦ сполученням Ковель-Москва, б’ючи, випихала пасажира з потягу, який рухався, пошкодила особисті речі пасажира та мало не лишила його життя. А причина банальна - через несправність техніки на залізничній станції "Кривин" касир не змогла роздрукувати квитки, які пасажири замовили через Інтернет. Касир особисто підійшла до керівника потягу і пояснила, в чому причина. Після чого керівник потяга, пропустивши чомусь лише одну людину, більше нікому зайти не дозволила та подала сигнал, який дозволив потягу рухатись та набирати швидкість. І це в той час, коли на сходах з відкритими дверима стояв пасажир, якого керівник потяга випихав ногою. Всі інші пасажири, яких також не пустили в поїзд, почали бігти біля потяга та подавати сигнали зупинки. В кінці кінців начальник потягу випхала пасажира, який, дякувати Богу, не впав під поїзд, який був в русі", - написала у Facebook очевидець інциденту Людмила Сафронова.

Обурені пасажири звернулися на гарячу лінію "Укрзалізниці", також мають надіслати письмову скаргу. Офіційного пояснення ситуації від перевізника поки що не було.

Увага! На відео є ненормативна лексика!

Звертаюсь до керівництва Укрзалізниці!!!! https://m.facebook.com/JSCUkrzaliznytsia/ Закон для них не писаний!!! Випхати людину під час руху поїзда для працівників Укрзалізниці виявилось нормою. Сьогодні (30.09.18 о 15:04) начальник поїзда 078 ЛЦ сполученням Ковель-Москва, б’ючи випихала пасажира з потягу який рухався, пошкодила особисті речі пасажира та мало не лишила його життя, а причина банальна, через несправність техніки на залізничній станції Кривин, касир не змогла роздрукувати білети які пасажири замовили через інтернет, касир особисто підійшла до керівника потягу і пояснила в чому причина, після чого керівник потягу пропустивши чомусь лише одну людину більше нікому зайти не дозволила, та подала сигнал який дозволив потягу рухатись та набирати швидкість і це в той час коли на сходах з відкритими дверима стояв пасажир якого керівник потягу випихав ногою, всі інші пасажири яких також не пустили в поїзд, почали бігти біля потягу та подавати сигнали зупинки, в кінці кінців начальник потягу випхала пасажира,який Дякувати Богу не впав під поїзд який був в русі. Ми вже звернулися на гарячу лінію Укрзалізниці та обов'язково надішлемо письмову скаргу, та нажаль це не єдиний випадок і ми хочемо щоб нас почули, а винні були покарані, бо людське життя це найбільша цінність. Максимальний репост, так продовжуватись не може!!!!

Опубліковано Людмилою Сафроновою Неділя, 30 вересня 2018 р.

Повʼязані теми:

Наступна публікація