Націоналісти не залишають вертолітний майданчик Януковича, незважаючи на заяви ГПУ

Націоналісти не залишають вертолітний майданчик Януковича, незважаючи на заяви ГПУ

Фото: УНІАН

Наразі всередину комплексу "Парковий" коресподенту нікого не впускають, крім працівників.

Націоналісти залишаються на території вертолітного майданчика  на Парковій алеї, бо, за їхньою інформацією, орендарі досі платять компанії, яка належить сім'ї екс-президента Віктора Януковича.

Про це повідомив один з керівників Нацкорпусу Назар Кравченко, передає "Українська правда".

"Попри заяви ГПУ, ми продовжуємо утримувати цю будівлю, адже, за нашою інформацією, орендарі платять компанії "Амадеус КО" що належить сім’ї Януковича", - сказав він.

Також зазначається, що наразі всередину комплексу "Парковий" нікого не впускають, крім працівників.

Нагадаємо, напередодні, 16 жовтня, націоналісти з "Національного корпусу", ВО "Свобода" та "Правого сектору" заявили, що взяли під свій контроль "вертолітний майданчик Януковича", що розташований на вулиці Паркова дорога поблизу Верховної Ради в Києві. Активісти вимагають повернути споруду у державну власність, провести відкритий конкурс щодо її цільового призначення, провести незалежну та відкриту оцінку всього комплексу, включаючи вартість землі та інше, запровадити дієвий механізм, за яким вкрадені кошти, вкладені в будівлю, почнуть приносити користь громаді. 

Однак у ГПУ розповіли, що будівля на Парковій дорозі, так званий вертолітний майданчик Януковича, перебуває у власності держави

Повʼязані теми:

Наступна публікація