"Нафтогаз" почне постачати електроенергію

"Нафтогаз" почне постачати електроенергію

Фото: ТСН.ua

Компанія виграла тендер на Prozzoro.

НАК "Нафтогаз" виграла перші тендери на постачання електроенергії.

Про це повідомляється на порталі Prozorro.

"Нафтогаз" стане постачальником електроенергії для обласного протитуберкульозного диспансеру в місті Кропивницький.

У компанії розповіли, що йдеться про невеликі обсяги, але "це важливий для компанії досвід конкурентної боротьби на новому ринку".

"Надалі клієнти зможуть купувати у Нафтогазу не тільки газ, а й інші енергетичні продукти - на привабливих умовах і з якісним сервісом", - йдеться в коментарі компанії до свого посту.

Компанія вийде на ринок електроенергії вперше, адже до цього часу НАК займалася лише діяльністю пов'язаною з нафтою та газом.

Нагадаємо, 3 квітня, Кабінет міністрів схвалив постанову, якою надав можливість "Нафтогазу" знизити ціни на газ для населення від квітня 2019 року.

Згідно з рішенням, якщо кон’юнктура газового ринку демонструє зниження цін на газ для промисловості, "Нафтогаз" зобов’язаний продавати для населення газ за ціною, що визначається як середньоарифметична ціна газу, за якою державна компанія пропонує газ промисловим споживачам за умови передоплати. "Якщо ціна для промисловості зростає, "Нафтогаз" має продавати газ для населення за ціною, встановленою урядом України", - повідомили в уряді.

Бажання Гройсмана зменшити зарплати керівництву "Нафтогазу" загрожує міжнародним скандалом

Бажання Гройсмана зменшити зарплати керівництву "Нафтогазу" загрожує міжнародним скандалом

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Газовий конфлікт України і РФ
Наступна публікація