"Намагається відкривати очі": лікарі розповіли про стан побитого Балуха

"Намагається відкривати очі": лікарі розповіли про стан побитого Балуха

Фото: УНІАН

За словами лікарів, пацієнт - в стабільному стані.

Володимир Балух, на якого 8 вересня у Києві напав 32-річний місцевий житель, перебуває у стабільному стані. Лікарі поступово пробують виводити його з медикаментозного сну.

Про це у п'ятницю, 25 вересня, написала нардепка від "Європейської Солідарності" Ірина Геращенко на своїй сторінці у Facebook.

"Трохи обнадійливих новин від лікуючих лікарів В.Балуха: "Пацієнт - в стабільному стані. Поступово пробуємо виводити з медикаментозного сну, Володимир періодично намагається відкривати очі. Але ще потрібен час, дуже важка травма"", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що колишнього бранця Кремля Володимира Балуха після побиття знайшли лише вранці. Його госпіталізували з травмами з ПКіВ "Гідропарк". У нього зникли мобільний телефон і банківська картка.

Потерпілому зробили операцію на головному мозку із видалення гематоми. Після операції він перебуває у реанімації київської лікарні у медикаментозному сні.

За словами друзів Балуха, 7 вересня, у річницю звільнення з російського полону, чоловік разом із колишніми бранцями святкував рік на волі. У ресторані в Балуха нібито виникла суперечка з російськомовною компанією саме через мову. Соратники припускають, що ці люди і могли здійснити на нього напад. 

Підозрюваного в нападі на Балуха затримали в ніч проти 8 вересня. Ним виявився 32-річний місцевий житель. За його словами, конфлікт із потерпілим відбувся на побутовому підґрунті. Дніпровський районний суд взяв нападника під двомісячний арешт.

Тиск громади на правоохоронців і тиждень пошуків: що відомо про побиття Балуха

Тиск громади на правоохоронців і тиждень пошуків: що відомо про побиття Балуха

Повʼязані теми:

Наступна публікація