Напад зі стріляниною на правоохоронця у Харкові: у поліції розповіли подробиці

Офіцер поліції отримав поранення голови та шиї.

У Харкові правоохоронці розшукують зловмисників, які напали на офіцера поліції і стріляли йому в голову.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції.

"Інформація про подію на вулиці Краснодарській надійшла до Немишлянського відділу поліції 16 січня о 07:40. Встановлено, що коли потерпілий виходив з під’їзду, до нього підійшли двоє невідомих. Нападники вдарили чоловіка та зробили декілька пострілів із невстановленої зброї в область голови, після чого негайно зникли з місця події автомобілем темного кольору", - йдеться у повідомленні.

За попередніми даними, постраждалий офіцер поліції отримав поранення голови та шиї і був доправлений до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги.

Наразі інформація про подію зареєстрована у Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень, відкрито кримінальне провадження за ст. 348 (посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця), працівники поліції вживають усіх заходів для встановлення осіб зловмисників та їхнього затримання, введений план "Сирена".

Нагадаємо, раніше у Києві між двома чоловіками стався конфлікт на дорозі. Один із них начебто не пропустив на пішохідному переході екс-боксера і його двох собак. Спортсмен Павло Очеретяний одним ударом у голову вбив 26-річного співробітника держохорони Василя Хмелюка. Очеретяний з місця злочину втік, однак за кілька годин сам з’явився до правоохоронців. Кримінальну справу порушили за статтею умисне вбивство. Суд ухвалив рішення про арешт екс-боксера на два місяці з можливістю внесення застави. Пізніше Очеретяного випустили під заставу у 600 тисяч гривень. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація