Нардепка Зінкевич заявила про алібі підозрюваної в убивстві Шеремета волонтерки

Нардепка Зінкевич заявила про алібі підозрюваної в убивстві Шеремета волонтерки

У соцмережах з’явилося фото документу, що засвідчує перебування жінки в зоні бойових дій на Донбасі.

Підозрювана в причетності до вбивства журналіста Павла Шеремета 26-річна волонтерка Яна Дугарь має алібі. Про це через фейсбук заявила народна депутатка України від "Європейської солідарності" Яна Зінкевич.

Зранку разом з депутатом 8 скликання Оксаною Корчинською та адвокатом Віталієм Коломійцем будемо пробиватись до Яна...

Опубліковано Яною Зінкевич Четвер, 12 грудня 2019 р.

Засновниця батальйону медичної допомоги воїнам АТО/ООС "Госпітальєри" оприлюднила в соцмережі світлину із зображенням довідки, що документує перебування Дугарь на Донбасі в той час, коли стався злочин у Києві. "На фото довідка, що підтверджує перебування Яни в АТО на момент вбивства Шеремета", - прокоментувала фото Зінкевич.

Вона додала, що разом із ексдепутаткою Оксаною Корчинською та адвокатом Віталієм Коломійцем "буде пробиватися" до Дугарь, аби захистити її від звинувачень. "Докази, що були надані по Яні, абсурдні навіть за своєю суттю та притягнуті за вуха", - пояснила нардепка.

Як повідомлялося, на слід підозрюваних у вбивстві Павла Шеремета наштовхнула жінка, яка фотографувала камери спостереження незадовго до злочину. Цією жінкою, за версією правоохоронців, була Яна Дугарь. 12 грудня 2019 року Нацполіція затримала фігурантів справи, яких шукали понад 2,5 року.

Правоохорнці підозрюють у вбивстві військового та волонтера Андрія Антоненка, відомого також як рок-музикант Riffmaster, та жінку Юлію Кузьменко. Окрім цього, за словами правоохоронців, були встановлені додаткові тісні зв’язки із двома особами, які також зацікавили слідство. Також правоохоронці назвали імена інших підозрюваних до скоєння резонансного вбивства. Серед них подружжя колишніх АТОвців Владислав та Інна Грищенко, а також Дугарь.

МВС оприлюднило прізвища п'ятьох людей, яких вважають фігурантами справи про вбивство Шеремета

МВС оприлюднило прізвища п'ятьох людей, яких вважають фігурантами справи про вбивство Шеремета

Повʼязані теми:

Наступна публікація