Нарешті грози: в Україні пройдуть дощі, але спека не спаде

Нарешті грози: в Україні пройдуть дощі, але спека не спаде

Фото: Unsplash

Температура підніматиметься до 35 градусів.

У четвер, 27 червня, вранці та вдень у західних, північних та більшості центральних областей грози, в окремих районах значні дощі, град та шквали 15-20 м/с (І рівень небезпечності, жовтий). Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Фото: Укргідрометцентр

В Україні буде мінлива хмарність. Без опадів, лише вранці та вдень у західних, північних та більшості центральних областей короткочасні дощі, грози, в окремих районах значні дощі, град та шквали 15-20 м/с. Вітер південно-західний з переходом на північно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі 15-20°; вдень у західних та північних областях 26-31°, на решті території 30-35°.

В Київській області обіцяють мінливу хмарність. Вночі без опадів; вдень короткочасні дощі, грози, в окремих районах град та шквали 15-20 м/с. Вітер південно-західний з переходом на північно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі 15-20°, вдень 26-31°.

Своєю чергою, у Києві буде мінлива хмарність. Вночі без опадів; вдень короткочасні дощі, грози, шквали 15-20 м/с. Вітер південно-західний з переходом на північно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі 18-20°, вдень 28-30°.

Також Гідрометцентр попереджає про найважливіші гідрометеорологічні явища. 27 червня в Україні, крім західних та більшості районів північних областей, утримається надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

Нагадаємо, 26 червня, в Україні без опадів, лише вночі у південній частині окремі короткочасні дощі, грози.

Європа - в очікуванні аномальної спеки, яку несуть вітри із Сахари

Європа - в очікуванні аномальної спеки, яку несуть вітри із Сахари

Повʼязані теми:

Наступна публікація