Наркотики замість таблеток для схуднення. В Києві накрили партію психотропів на 30 мільйонів гривень

Поліцейські затримали шістьох осіб.

Київські правоохоронці вилучили понад мільйон упаковок таблеток, які містять заборонену психотропну речовину "сибутрамін" загальною вартістю понад 30 мільйонів гривень, які були під виглядом препаратів для схуднення.

Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Злочинці створили більше десятка веб-сайтів, на яких рекламувалися препарати для схуднення. В оголошеннях обіцяли, що вживання цих таблеток пригнічує відчуття голоду і, як наслідок, швидко втрачатиметься вага. Покупці перераховували кошти на рахунки зловмисників, а замовлені препарати отримували поштою. 

"Під час проведення оперативних закупок правоохоронці задокументували незаконну діяльність шести підозрюваних. Організаторів злочинної групи двоє – це мешканки Київської області. Інші учасники – троє жінок і чоловік. Відомо, що заборонені препарати постачали в Україну з Китаю через Казахстан", – йдеться в повідомленні поліції.

У помешканнях підозрюваних знайшли понад мільйон упаковок таблеток для схуднення орієнтовною вартістю більше 30 мільйонів гривень, записи про кількість збутих психотропів, банківські картки, комп'ютери, мобільні телефони та майже три з половиною мільйони гривень готівкою.

Усіх фігурантів затримали. Їм загрожує до 10 років ув'язнення.

Нагадаємо, раніше в Україні припинили діяльність потужної злочинної організації, яка займалася виготовленням та розповсюдженням особливо небезпечних, важких наркотиків на території 13 областей України. За попередніми підрахунками щомісячний обіг кримінального товару складав 10 мільйонів гривень. Наркодилерів та їхнього лідера затримано.

Правоохоронці викрили найбільшу банду наркоторговців за всю незалежність України

Правоохоронці викрили найбільшу банду наркоторговців за всю незалежність України

Повʼязані теми:

Наступна публікація