"Народився в сорочці": лікарі прооперували останню постраждалу від вибуху на Дніпропетровщині дитину

"Народився в сорочці": лікарі прооперували останню постраждалу від вибуху на Дніпропетровщині дитину

Фото: УНІАН

Травми хлопчика медики називають не важкими, порівняно з тим, якими вони могли бути.

На Дніпропетровщині четверо дітей опинились в лікарні після вибуху боєприпасу. Стан трьох маленьких пацієнтів досі лишається важким, двоє з них в реанімації, ще один хлопчик в хірургії, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Найважчим пацієнтом є 7-річний Сашко – найменший хлопчик. Він втратив багато крові і має важкі ураження черевної порожнини. Ще в одного хлопчика Артема важке поранення руки, рвана рана з ушкодженням нервів, яку вже прооперували. Найсвіжішу інформацію про третього хлопчика повідомив лікар. "Я тільки з операційної, зроблено лапароскопічна операція. Виявилося, що в нього осколкове поранення черевної порожнини з ушкодженням селезінки, і все. Тобто, що називається, народився в сорочці", - розповів директор Дніпропетровської обласної дитячої лікарні Олександр Хитрик.

На Дніпропетровщині четверо дітей постраждали під час вибуху снаряда

На Дніпропетровщині четверо дітей постраждали під час вибуху снаряда

Четверта дитина – дівчинка, вона отримала неважкі травми, лікарів зараз більше хвилює її психологічний стан. Жодних прогнозів щодо подальшого стану дітей медики не роблять, аби не наврочити.

Як уже повідомлялося, у місті Підгородне Дніпропетровської області стався вибух боєприпасу, внаслідок якого отримали травми четверо дітей від 7 до 10 років. Боєприпас, який вибухнув у Підгородньому, приніс на приватне подвір'я 7-річний хлопчик. Постраждали діти від 7 до 10 років – дівчинка та троє хлопців. Їх доправили до обласної дитячої лікарні.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Виховання дітей
Наступна публікація