Народжена в золотій сорочці: лікарі прокоментували стан жінки, яка вижила в ДТП в Миколаєві

Народжена в золотій сорочці: лікарі прокоментували стан жінки, яка вижила в ДТП в Миколаєві

Фото: Facebook/Патрульна поліція Миколаєва

Жінка відмовилась від шпиталізації та пішла додому.

У центрі Миколаєва в аварії  загинули двоє чоловіків, а пасажирка дивом вижила. Попри те, що автомобіль від удару об дерево перетворився на брухт, вона відбулася лише забоями, йдеться в ТСН.16.45.

Автомобіль злетів з дороги і врізався в дерево, далі його відкинуло і пронесло кульбітом ще півсотню метрів. Водій та пасажир, який сидів поряд, загинули на місці. Пізніше з’ясувалося, що вони були друзями та ровесниками, обом  по 29 років. Водія викинуло на узбіччя, а пасажира затисло в авто, аби дістати його, надзвичайникам довелося розрізати двері, але травми виявилися смертельними.

Вижила лише 32-річна пасажирка, яка сиділа позаду. Це справжнє диво, кажуть лікарі. Адже жінка зазнала лише легких забоїв.

«Мені кажуть, що ця дівчина народилася у сорочці. Я кажу, що ця сорочка напевно золота, бо так склалися зірки, що вона залишилася жива», - говорить головний лікар Миколаївської лікарні швидкої допомоги Олександр Демя’нов.

Автороща у середмісті Миколаєва: автомобіль злетів з дороги та врізався у дерево

Автороща у середмісті Миколаєва: автомобіль злетів з дороги та врізався у дерево

До того ж, жінка відмовилась від шпиталізації та пішла додому. Вона, як і її колега, що загинув, військовослужбовець. З якої вони частини та куди прямували, в поліції не коментують, але повідомляють, що проводиться перевірка, чи був водій у стані алкогольного сп’яніння.

Наразі припускають, що водій не впорався з кермуванням. Очевидці бачили авто за кілька хвилин до зіткнення, запевняють, на швидкості машина буквально летіла центральним проспектом. І дивом не зачепила інші авто.

Відрізок дороги, на якому сталась трагедія, небезпечний - немає жодного світлофора. Два роки тому на цьому самому місці авто насмерть збило 4 ремонтників шляху. 15 вересня 2016 на світанку 31- річний Дмитро Кононенко на BMW зніс усі попереджувальні знаки, машину з фарбою і на шаленій швидкості врізався в бригаду дорожників.

Кореспондент Лілія Родіна

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація