Наслідки негоди: повалене дерево вбило дівчину, 86 населених пунктів знеструмлено

Вчора територією України пройшли сильні дощі.

Із 26 на 27 червня внаслідок ускладнення погодних умов сталося знеструмлення 86 населених пунктів у трьох областях, а саме: Хмельницька – 32 н.п., Черкаська – 32 н.п. та Вінницька – 22 н.п.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС.

На території Київської, Хмельницької та Черкаської областей внаслідок дощу з поривами вітру сталося повалення 147 дерев, пошкоджено 66 покрівель житлових будинків та 2 об'єктів соціально-побутової сфери, а саме:

у Київській області – у двох населених пунктах (с. Липовець Миронівського району та с. Зеленьки Кагарлицького району) повалено 80 дерев, пошкоджено шиферні та металеві покрівлі на 66 приватних житлових будинків;

у Хмельницькій області – у м. Кам'янець-Подільський повалено 70 дерев, пошкоджено шиферні покрівлі на 2 загально-освітніх школах (с. Княжпіль та с. Кам'янка) та будівлі сільської ради (с. Кам'янка);

у Черкаській області – у 2 районах області сталося повалення 18 дерев (с. Ліпляво, с. Грищенці, с. Литвинець Канівського району та с. Оксанино Уманського району), внаслідок чого загинула дівчина 1999 р.н..

Короткочасна, але потужна злива накрила й Київ. Тротурари і проїжджі частини були повністю залиті водою. Дерева падали на припарковані автівки.

Потужна злива у столиці затопила вулиці та ускладнила рух авто

Потужна злива у столиці затопила вулиці та ускладнила рух авто

Повʼязані теми:

Наступна публікація