"Насувається стрімкими темпами голод": притулок для тварин під Києвом просить про допомогу

"Насувається стрімкими темпами голод": притулок для тварин під Києвом просить про допомогу

У притулку накопились борги на сотні тисяч гривень.

Притулок для бездомних тварин "Сіріус" опинився на межі існування - тварини можуть голодувати і не отримувати медичної допомоги. 

Про це заявила керівниця закладу Олександра Мезінова

Вона уточнила, що на рахунку є не більше 10 тисяч гривень, а борг вже перевищив - 649 тисячі. "Жах із цуценятами та кошенятами в коробках і мішках триває. На наші листи в різні інстанції, депутатам, організаціям, але  поки тиша", - розповідає жінка.

Вона уточнила, що нещодавно, за допомогою небайдужих, вдалося на кілька тижнів закупити корм і сплатити деякі рахунки, але цього замало для нормального функціонування закладу із такою кількістю тварин. "Постачальники дуже наполегливо просять оплатити рахунки, а що я їм можу запропонувати? Грошей немає. Для поставки екструдованого корму не можемо оплатити навіть сировину. Лікарі були у середу, стерилізували тварин на 12 тисяч. В клініки навіть не знаю, як звертатись - більше 60 тисяч боргу. Друзі мої, я взагалі не знаю, як мені бить. Насувається стрімкими темпами голод.І я і мій притулок на дикій межі, тримаємося з останніх сил. Неймовірно важко", - каже Олександра.

Друзья, уже не могу тянуть.Всё, совсем всё...Беда. На счетах приюта "Сириус " - 9 234. Что делать с долгами в 649...

Опубліковано Alexandra Mezinova Субота, 1 серпня 2020 р.

Вона просить не залишити притулок в біді і допомогти. "Звертаюся до всіх! Хто може хоч якось допомогти, хоч трохи, будь-якою сумою, кормом! Не залишайте нас одних з нашою бідою", - просить керівниця "Сіріуса".

Допомогти притулку можна через сайт - https://dogcat.com.ua/

Або на картки ПриватБанку 4149 6293 0117 1971 ,  5169 3305 1341 8043 , 5169 3305 1043 1114 Олександри Мезінової.

Повʼязані теми:

Наступна публікація