"Навіщо Росія відправляє сюди своїх пропагандонів": українські депутати в ПАРЄ знову сперечались з російськими журналістами

"Навіщо Росія відправляє сюди своїх пропагандонів": українські депутати в ПАРЄ знову сперечались з російськими журналістами

Фото: YouTube

Представники російських телеканалів намагались зривати коментарі української делегації.

У кулуарах Парламентської асамблеї Ради Європи члени української делегації знову сперечались із журналістами російського державного телеканалу "Росія-1".

Відповідні відеозаписи та коментарі вони публікують на своїх сторінках у соцмережах.

Спочатку під час коментарів для ЗМІ першого віце-спікера українського парламенту Ірини Геращенко російська журналістка Ольга Скабєєва постійно намагалась її перебивати та вставляти власні коментарі. За це їй кілька разів робили зауваження журналісти, а згодом один із них штовхнув Скабєєву. Одразу після цього перед нею став народний депутат України Борислав Береза, який намагався заблокувати російській журналістці доступ до Геращенко.

Після виступу віце-спікера перед журналістами почав виступати сам Береза, який прокоментував інцидент.

"Навіщо своїх пропагандонів відправляє сюди Росія?" - поставив риторичне запитання нардеп. Він також зазначив, що російські журналісти звернулись до охоронців у ПАРЄ, однак ті відмовились їм допомагати.

А Скабеевой все неймется... Может она мазохистка, раз ей такое отношение к себе нравится?

Опубліковано Бориславом Березою Четвер, 24 січня 2019 р.

Також схоже відео опублікував і депутат Володимир Ар’єв. Під час його коментарів у прямому ефірі телеканалу "Прямий" на задньому фоні було видно, як Скабєєва намагалась безуспішно взяти коментар в українського депутата Георгія Логвинського, а після цього втрутилась у розмову Ар’єва з журналісткою та почала його перебивати, намагаючись поставити власне запитання.

Нагадаємо, у жовтні 2018 року в кулуарах ПАРЄ теж стався подібний інцидент між делегацією України та російськими журналістами. За словами Ар’єва, вони хапали депутатів за рукав, а потім намагалися вдертися в кімнату представництва України в Раді Європи.

Україна в ПАРЄ: у Стразбурзі розпочалися дебати щодо ситуації в Азовському морі

Україна в ПАРЄ: у Стразбурзі розпочалися дебати щодо ситуації в Азовському морі

Повʼязані теми:

Наступна публікація