Найсмішніший сезон: творці "Розсміши коміка. Діти" дали багатообіцяючий анонс нового шоу

Найсмішніший сезон: творці "Розсміши коміка. Діти" дали багатообіцяючий анонс нового шоу

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Старт проекту відбудеться вже цієї суботи.

На "1+1" стартує третій сезон шоу "Розсміши коміка. Діти" від студії "Квартал 95". Юні учасники віком від 5 до 13 років можуть непогано заробити, якщо їм вдасться розсмішити Володимира Зеленського та Євгена Кошового, а допомагатиме учасникам у цьому буде співачка та ведуча Настя Каменських, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Свої таланти продемонструють і "зіркові" діти – викликати усмішку спробує донька ведучої Лідії Таран, онук Віктора Павлика та дочка шоумена Дяді Жори. Настя не приховує, в проекті вона завжди підіграє учасникам та вловлює навіть найнепомітнішу усмішку на обличчях коміків. А ще зізнається, що попри виснажливі зйомки, втоми не відчуває, адже діти її надихають, ба більше – вона вже сама готова стати мамою. "Може, я вже в зоні, коли мені дуже-дуже хочеться, мабуть, треба діток і хочеться діток", - каже зірка сцени.

На "1+1" стартує третій сезон шоу "Розсміши коміка. Діти"

На "1+1" стартує третій сезон шоу "Розсміши коміка. Діти"

Серед учасників маленька білявка, 10-річна донька телеведучої Лідії Таран Василина, яка вперше на головній сцені шоу, але при цьому взагалі не хвилюється. Її мама зізнається, що хвилювалася значно більше. Для 8-річного онука Віктора Павлика це також телевізійний дебют – малий зізнається, що жарти вигадували всією родиною. На знімальному майданчику поруч із ним батько та друг сім’ї, а от зірковий дідусь онука підтримує по телефону. За 11-річну Устину Дядя Жора хвилюється за лаштунками – він каже, що донька погодилася взяти участь у шоу лише з третьої пропозиції. "Я про мотивував гарно. Грошима, подарунками – так мені було цікаво, щоб вона спробувала", - зізнався шоумен.

Творці програми вважають, що новий сезон вийшов найсмішнішим, діти опанували нові жанри гумору, тож хтось із них цілком може повернутися додому з крупним виграшем. Старт ефіру талант-шоу "Розсміши коміка. Діти" відбудеться 24 лютого, програма виходитиме щосуботи о 18:30.

Кореспондент ТСН Вікторія Дмитренко

Повʼязані теми:

Наступна публікація