"Найвідоміший мерзотник": у Дніпрі впіймали пічника, який засмітив місто своєю рекламою

"Найвідоміший мерзотник": у Дніпрі впіймали пічника, який засмітив місто своєю рекламою

Нав'язлива реклама обурила жителів обласного центру.

У Дніпрі упіймали "невловимого пічника", який розмалював своїми оголошеннями усе місто. На допомогу поліції та комунальникам вирушили обурені активісти, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Рекламна атака складалася з оголошень чорною фарбою по всьому місту – на стінах, парках і навіть дверях. Тисячі написів замальовували комунальники, проте оголошення пічника з'являлися на вулицях знов і знов. Відтерти фарбу не вдавалося. "Не дуже приємно, коли на твоїй хвіртці, на вхідних дверях. Це вандалізм, красу міста псувати", - ділилися враженнями жителі Дніпра. "Це некрасиво та дратує. Подзвонили, викликали, сказали, що в нас камін – прийди та полагодь", - каже активіст Артем Губенко.

У Дніпрі упіймали пічника, який розписав оголошеннями про свої послуги усе місто

У Дніпрі упіймали пічника, який розписав оголошеннями про свої послуги усе місто

Чоловік, який прийшов на виклик, назвався Олександром. Та коли дізнався, що замість ремонту буде осуд за розмальовані стіни – розлютився. "Це вимушені обставини! Людина вимушена так вчинити, тому що немає грошей на іншу рекламу", - казав він. Олександр запевняв, що просто заплатив рекламникам, щоб просувати свої послуги, але чоловік сам потрапив на відео, де чітко видно, що сам пічник і малює свої оголошення.

Коли ж чоловіка активісти поставили перед фактом, що тепер він має власноруч усе замалювати – він спочатку пручався, але згодом погодився. Із новими, придбаними активістами фарбами, він добровільно йде замальовувати фасади. Жителі таку працетерапію вітають. "Чому хтось має за нього це робити? Те, що він зіпсував? Це ж людям треба платити зарплатню. А так він зробив – він і має за собою прибрати", - кажуть мешканці міста.

Однак прибирати за собою пічник утомився швидко та пішов геть. У мерії кажуть, що на Олександра вже склали адмінпротокол за порушення правил благоустрою, але самим штрафом у 1300 гривень він не відбудеться. "Це один із найвідоміших мерзотників міста Дніпро. Ми дамо йому час на виправлення ситуації. Також за його грошові кошти попросимо відновити покриття на будинках, котре ним було пошкоджено", - розповів заступник міського голови Михайло Лисенко.

Та головне покарання – усі рекламні зусилля пічника тепер марні. Його телефонний номер, що він так активно малював по всьому місту, вже не працює.

Кореспондент ТСН Ольга Павловська

Повʼязані теми:

Наступна публікація