НАЗК відзвітувало про перевірку декларацій Авакова, Турчинова, Полторака та інших топ-чиновників

НАЗК відзвітувало про перевірку декларацій Авакова, Турчинова, Полторака та інших топ-чиновників

Фото: УНІАН

В агентстві також почали перевірки декларацій інших чиновників.

Національне агентство з питань запобігання корупції перевірило декларації українських топ-чиновників, серед яких глава МЗС Арсен Аваков, секретар РНБО Олександр Турчинов, керівник Міноборони Степан Полторак та інші. 

Висновки оприлюднені прес-центром НАЗК.

Серед перевірених також віце-прем'єр-міністри В'ячеслав Кириленко та Володимир Кістіон, міністр інформаційної політики України Юрій Стець, міністр з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб Вадим Черниш, депутат Недогарківської сільської ради Кременчуцького району Полтавської області Людмила Зінченко і депутат Юрій Мороко.

Перевірка стосувалася декларацій за 2016 (Зінченко і Мороко) та 2017 роки. У жодного з перерахованих топ-чиновників не знайшли порушень, які б передбачали адміністративну або кримінальну відповідальність. 

У НАЗК повідомили що також розпочали перевірки декларацій судді Дружківського міського суду Донецької області Молібога Геннадія Вікторовича за 2015-2017 роки та судді Апеляційного суду міста Києва Дзюбіна В'ячеслава Вікторовича. Перевірки почали на основі звернень щодо ймовірних недостовірних відомостей.

Нагадаємо, Національне агентство з питань запобігання корупції скерувало до суду 28 адмінпротоколів щодо ректора Державного університету телекомунікацій Володимира Толубка. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація