"Не був найбільш людним": Полякова прокоментувала скандальний концерт у Харкові на День вчителя

"Не був найбільш людним": Полякова прокоментувала скандальний концерт у Харкові на День вчителя

Фото: instagram.com/polyakovamusic

Співачка каже, що всі концерти, які вона організовує, відбуваються з дотриманням карантинних правил.

Співачка Ольга Полякова заявила, що вона не була організатором концерту до Дня вчителя у Харкові, де без дотримання карантину зібрався натовп людей. Її туди запросили як співачку.

Про це Полякова сказала 26 листопада в прямому ефірі ток-шоу "Право на владу" на телеканалі "1+1".

"Концерт був до Дня вчителя, куди я була запрошена як співачка. Тобто, я ніяк не відповідала за це. Організатори повинні були все налагодити. Ті концерти, які я проводжу, квиткові концерти — вони відбувалися за усіма правилами. Але якщо говорити про цей концерт конкретно, про харківський, то в цей день у Харкові це було не найбільше збіговисько. Там були всього 2 тисячі осіб на великому стадіоні. У цей день був марафон, де брали участь близько 10 тисяч людей. Ви ж розумієте, що марафон у масках не бігали. Тоді ж був День китайських ліхтариків, День хризантем — всюди тривали гуляння, тому що це було велике свято. І мій концерт не можна назвати найбільш людним", — каже співачка.

За словами Полякової, на концертах, які вона організовувала і проводила, були 50% посадкових місць.

"Всі сиділи в масках. У мене є відеозвіти: ми все це знімали, я виставляла у себе в соцмережах. Це не бізнес для нас. 50% залу — це нічого. День міста — я не мала стосунку до цього концерту. Це вуличний концерт. Ті концерти, які ми проводимо в залах, які афішні, ми проводимо за всіма правилами", — додала вона.

Полякова запевнила: її концерти проводили з дотриманням карантинних обмежень

Полякова запевнила: її концерти проводили з дотриманням карантинних обмежень

Нагадаємо, 3 жовтня в Харкові відбулося святкування Дня вчителя під відкритим небом за участю Олі Полякової. За фактом заходу поліція відкрила кримінальне провадження за статтею про порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційних хвороб. Це рішення поліції викликало резонанс у суспільстві, яке розділилося на тих, хто згоден з ним, і тих, хто побачив у ньому спробу відвернути суспільну увагу від стану медичної системи в період пандемії і передвиборчі маніпуляції.

Повʼязані теми:

Наступна публікація