Небезпечні дощі, пориви вітру та до +25 градусів: погода на четвер

Небезпечні дощі, пориви вітру та до +25 градусів: погода на четвер

Фото: Unsplash

Пожежна небезпека тримається на високому рівні.

У четвер, 3 жовтня, у західних областях хмарно, помірні дощі, на Закарпатті та в Карпатах значні дощі. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Вітер північно-західний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с; температура вночі 8-13°, вдень 14-19°, на Волині, Львівщині та Карпатах 11-13°. На решті території мінлива хмарність, без опадів, лише у Житомирській, Вінницькій, місцями Київській та Черкаській областях вдень короткочасний дощ, подекуди гроза; вітер переважно південний, 7-12 м/с; температура вночі 9-14°, у східних областях 4-9° тепла, вдень 20-25°.

Фото: Укргідрометцентр

У Київській області буде мінлива хмарність. Без опадів, лише ввечері місцями короткочасний дощ, гроза. Вітер південний, 7-12 м/с. Температура вночі 9-14°, вдень 20-25°. У столиці без опадів, лише ввечері місцями короткочасний дощ. Вітер південний, 7-12 м/с. Температура вночі 11-13°, вдень 21-23°.

Синоптики попереджають, що 3 жовтня на Закарпатті та в Карпатах значні дощі (І рівень небезпечності, жовтий). Крім того, 3-4 жовтня у більшості районів східних, південних, Дніпропетровської, Кіровоградської, Черкаської, Полтавської областей утримається надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Україні цього тижня очікується потепління, але з дощами.

"Оксамитовий" сезон в Одесі: містяни та відпочивальники засмагають та купаються на пляжах

"Оксамитовий" сезон в Одесі: містяни та відпочивальники засмагають та купаються на пляжах

Повʼязані теми:

Наступна публікація