Небезпечному в'язню з Житомирщини за півроку до втечі послабили умови утримання

Небезпечному в'язню з Житомирщини за півроку до втечі послабили умови утримання

Як саме утік в'язень, у колонії не розповідають.

На Житомирщині з колонії утік злочинець. Чоловікові 29 років, він відбував покарання за навмисне  убивство. Відсидів дві третини присудженого, а тепер - коли його упіймають - збільшить свій термін іще на п'ять років.  Обставини втечі поки що невідомі. Про це йдеться у сюжеті ТСН.19.30.

На Житомирщині з колонії утік небезпечний злочинець

На Житомирщині з колонії утік небезпечний злочинець

29-річний Олександр  Козел відбував покарання за крадіжку і  убивство знайомого - зарізав його ножем. Відсидів дев'ять  з 13 присуджених років. Відтак сумлінного в'язня для заохочення перевели у центр  реабілітації. Тут правила утримання менш суворі. Засуджений пробув тут півроку.

Як саме утік в'язень, у колонії не розповідають. За словами чергового, керівництво у від'їзді. У поліції теж поки подробиць не розголошують. За фактом втечі відкрили  кримінальне провадження і розповсюдили дані розшукуваного.

Усіх, хто має якусь інформацію про втікача, просять дзвонити у поліцію. Чоловік середньої статури, має шрам над правим оком, татуювання "САНЯ" на пальцях лівої руки і смерть з косою на передпліччі. Правоохоронці наголошують - він може бути небезпечним.   

Кореспондент ТСН Олена Кузнєцова

Повʼязані теми:

Наступна публікація