Нечувана негода у Львові: рятувальники визволили 130 людей із підтоплених легковиків і маршруток

Нечувана негода у Львові: рятувальники визволили 130 людей із підтоплених легковиків і маршруток

Фото: facebook/Ігор Зінкевич

До ліквідації наслідків негоди було залучено 72 рятувальників.

Рятувальники визволили 130 людей, які опинилися заблокованими у легковиках та маршрутках після потужної зливи у Львові 17 серпня

Про це повідомляє Головне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Львівській області.

77 людей (з них - дев'ятеро дітей) рятувальники на руках винесли із підтоплених транспортних засобів поблизу ринку "Привокзальний". Окрім того, тут відбуксували дев'ять маршруток і 12 легкових автомобілів.

53 людини (з них - шестеро дітей) були евакуйовані з підтоплених машин на вулиці Сахарова.

Загалом, станом на 17:22, внаслідок інтенсивних опадів затопило вулиці: Залізнична, Городоцька, Глибока, Героїв УПА, Богуна, Сахарова, Привокзальна, Дідушка, Кульпарківська, Торф’яна та Дудаєва.

На місцях підтоплень рятувальники відкачують воду. До ліквідації наслідків негоди було залучено 72 рятувальників та 18 одиниць техніки.

Нагадаємо, гроза накрила Львів надвечір 17 серпня і за півгодини перетворила його вулиці на річки. Подекуди рівень води пішоходам сягав до пояса. На дорогах утворилися затори: автомобілі зупинялися і намагалися боротися з дощовою течією. Через зливу зупинили увесь електротранспорт - щоб вода не потрапила на обладнання трамваїв і тролейбусів і не вивела його із ладу. 

Потужна злива перетворила вулиці Львова на річки

Потужна злива перетворила вулиці Львова на річки

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація