Недопущення дестабілізації і провокацій: в Одесі понад 2500 правоохоронців залучать на заходи 2 травня

Недопущення дестабілізації і провокацій: в Одесі понад 2500 правоохоронців залучать на заходи 2 травня

Яровий попросив дотримуватись правил карантину.

Усі підрозділи МВС готові до забезпечення безпеки 2 травня в Одесі. Понад 2500 правоохоронців будуть залучені на масові заходи.

Про це заявив перший заступник міністра внутрішніх справ України Сергій Яровий 30 квітня під час координаційної наради з керівниками правоохоронних органів.

За його словами, до забезпечення безпеки будуть залучені підрозділи національної поліції, національної гвардії, прикордонної служби, а також служби з надзвичайних ситуацій. Усього планується залучити понад 2500 правоохоронців.

"Проведена потужна превентивна робота, визначені завдання по забезпеченню громадської безпеки - ми готові до будь-яких викликів, що можуть виникнути під час масових заходів 2 травня. Підрозділи МВС та взаємодіючі органи готові оперативно реагувати на будь-яку ситуацію в державі", - сказав заступник міністра.

Також він попросив жителів регіону дотримуватися вимог чинного законодавства та карантинних обмежень і заборон. Начальник ГУНП в Одеській області Олег Бех запевнив, що поліція готова до забезпечення того, щоб травневі заходи пройшли мирно і спокійно.

"Підготовку до травневих заходів правоохоронці почали з профілактичного відпрацювання Одеси та області, мета якого – недопущення дестабілізації обстановки в регіоні та попередження протиправних дій і провокацій", - сказав він.

Нагадаємо, в Одесі 2 травня пройде "Марш захисників Одеси", який анонсували активісти. Патріотичні громадські організації об'єднуються на випадок агресії з боку Росії. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація