Негода вирує в Україні: понад сотня населених пунктів залишились без світла

Негода вирує в Україні: понад сотня населених пунктів залишились без світла

Фото: УНІАН

До відновлення електропостачання залучено бригади обленерго.

Станом на ранок 27 січня внаслідок ускладнення погодних умов без світла залишаються 117 населених пунктів у 5 областях.

Про це повідомляє ДСНС.

"Станом на 07:00 27 січня внаслідок ускладнення погодних умов (мокрий сніг, дощ та пориви вітру) через спрацювання автоматичної системи захисту ЛЕП залишаються знеструмленими 117 населених пунктів у 5 областях, а саме: Житомирська – 79, Київська – 13, Одеська – 13, Чернігівська – 11 та Запорізька – 1. До відновлення електропостачання залучено бригади обленерго", - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що 26 січня у зв'язку зі сніговими переметами спричиненими поривчастим вітром на окремих ділянках доріг у Львівській та Рівненській областях виникли затори. Для забезпечення роботи снігоочисної техніки, вводилось обмеження руху для великогабаритного транспорту. Наразі затори ліквідовано, рух відновлено.

За інформацією Служби автомобільних доріг транспортне сполучення на автомобільних дорогах державного та місцевого значення країни забезпечено. Обмежень руху не має.

Варто зазначити, що напередодні негода вдарила по Україні. Сьогодні, 27 січня, температура опуститься на один-два градуси. Тож, одягатися радять тепліше. Водіїв просять бути обачними на дорозі - можлива ожеледиця. Мокрим та помірно холодним, кажуть у Гідрометцентрі, буде чи не увесь тиждень.

У кількох регіонах України через снігові перемети довелося перекривати траси

У кількох регіонах України через снігові перемети довелося перекривати траси

Повʼязані теми:

Наступна публікація