Несподіване хобі: харківський багатій скуповує та випускає на волю білок

Чоловік планує підгодовувати тваринок узимку.

Про незвичне хобі повідомив у соцмережах власник провідного гольф-клубу України Юрій Сапронов. Харків'янин кілька разів на рік обходить зооринки міста та скуповує на них білок, а потім випускає їх на волю.

Фото з останньої такої акції, коли було звільнено 15 тваринок, він оприлюднив у Facebook. Це повідомлення за кілька годин набрало майже 2 тисячі схвальних відгуків, а також стало предметом жвавих обговорень. На фото видно, що деякі білки навіть стрибають у ставок і пливуть серед лебедів і качок, прямуючи до лісу.

Сам Сапронов пояснив, що ідея виникла кілька років тому при відвіданні пташиного ринку з онуком. Відтоді він випускає білок у ліс поблизу свого гольф-клубу, а взимку організовує для них годівнички, аби пухнасті тваринки не померли з голоду.

Сапронов відомий у політиці тим, що обирався депутатом міської ради від "Нашої України", а в 2010-2014 роках працював заступником голови Харківської облдержадміністрації. За даними Forbes, із капіталом у 28 мільйонів доларів він у 2014 році входив до списку 10 найбагатших харків'ян. На останніх виборах мера Харкова восени минулого року Сапронов висунув свою кандидатуру на противагу міському голові Геннадію Кернесу, але здобув лише третій результат. На профільному сайті golf.ua гольф-клуб Superior у Харкові названо провідним у країні.

Неочікуване материнство: кішка вигодувала власним молоком 6 білченят на Вінниччині

Неочікуване материнство: кішка вигодувала власним молоком 6 білченят на Вінниччині

Повʼязані теми:

Наступна публікація