Невеликий дощ на Заході та до 17 градусів тепла: прогноз погоди на 8 березня

Невеликий дощ на Заході та до 17 градусів тепла: прогноз погоди на 8 березня

Фото: wall321.com

Водночас, прогнозують сильні пориви вітру.

Майже на всій території України 8 березня буде тепло та без опадів, лише на Заході та на Півночі можливі невеликі короткочасні дощі.

Про це повідомляє Український гідрометцентр.

"8 березня у західних та північних областях місцями невеликий дощ, на решті території без опадів. Вітер переважно південно-західний, 7-12 м/с, вночі у центральних та північних областях подекуди пориви 15-20 м/с. Температура вночі 2-7° тепла, вдень 12-17° тепла; у східній частині вночі 0-5° морозу, вдень 4-9° тепла", - йдеться у повідомленні.

8 березня у західних та північних областях місцями невеликий дощ, на решті території без опадів. Вітер переважно...

Опубліковано Український гідрометцентр Четвер, 7 березня 2019 р.

Окрім цього, синоптики попереджають про великі пориву вітру у Києві – до 15-20 м/с. Також там нагадують і про сніголавинну небезпеку в Карпатах.

"7-8 березня в горах Івано-Франківської області та  7-10 березня  у високогір'ї Закарпатської області утримається значна сніголавинна небезпека (3 рівень)", - повідомляють в Укргідрометцентрі.

Нагадаємо, у Києві місяць лютий став одним із найтепліших в історії. За даними спостережень метеостанції Центральної геофізичної обсерваторії імені Бориса Срезневського, середньомісячна температура повітря у лютому в Києві склала 0,6°С, що вище за кліматичну норму аж на 4,8 °С.

Якою буде погода в Україні та світі на вихідних - прогноз погоди від Фросі

Якою буде погода в Україні та світі на вихідних - прогноз погоди від Фросі

Повʼязані теми:

Наступна публікація