Невідомі без ордеру влаштували "ввічливий погром" у квартирі журналіста

Невідомі без ордеру влаштували "ввічливий погром" у квартирі журналіста

Журналіст сумнівається, що його відвідувачі належать до правоохоронців / Фото: detishky.com

Незвані гості нічого не забрали, лише пошкодили телефон та роутер.

Сьогодні, 29 січня, журналіст "Українського тижня" Олександр Міхельсон поскаржився на несанкціонований обшук у своїй квартирі, який влаштували троє молодиків.

Як повідомив журналіст у своєму Facebook, троє чоловіків не в формі та без ордеру прийшли до його квартири, показали закриті посвідчення і, не представившись, почали перегортати все в квартирі.

Причиною обшуку назвали фотографію Міхельсона з пістолетом і інформацію, що він начебто належить до "радикалів".

"Жодних документів не показали. Й, попри мої вимоги, не представились. Але старший - якого цитую вище - на мою вимогу сказати, хто головний, сказав: "Ну, я головний. Капітан я", - написав журналіст.

Мобільний телефон з рук Олександра вирвали, але після обшуку повернули. В квартирі нічого не пошкодили, окрім телефона, який скинули на підлогу, та Wi-Fi-роутера, на який начебто випадково наступили ногою. Сам журналіст не постраждав.

Міхельсон пообіцяв написати заяву до міліції на цей "ввічливий погром", але сумнівається у тому, що цю справу порушуватимуть, адже журналіст сам відкрив двері своїм "гостям". В те, що молодики можуть належати до правоохоронних органів, Олександр не вірить.

Нагадаємо, 28 січня команда ТСН приєдналася до мітингу журналістів, який відбувся на вулиці Грушевського. Біля кордону міліції працівники ЗМІ просили правоохоронців не стріляти в них.

Повʼязані теми:

Наступна публікація