Невідомі спалили автівку одеському активісту

Невідомі спалили автівку одеському активісту

Фото: pixabay.com

Потерпілий зазначив, що звернувся в поліцію та перевіряє усіх, хто може бути причетний до цього.

В центрі Одеси невідомі підпалили автівку одеського активіста, очільника руху "Вуличний фронт" Дем'яна Ганула. Про це він написав у своєму Facebook.

"Сьогодні вночі мені спалили автомобіль. Пов`язую це з моєю громадською діяльністю", — написав активіст.

За цим фактом чоловік звернувся до місцевої поліції і зазначив, що і сам перевіряє усіх, хто може бути причетний до того, що сталося. Автомобіль було припарковано біля будинку активіста — на вулиці Успенській.

З добрим ранком? Сьогодні вночі мені спалили автомобіль. Пов’язую це з моєю громадською діяльністю. Зараз перевіряю...

Опубліковано Дем'яном Ганулом Четвер, 2 квітня 2020 р.

Водночас в Головному управлінні поліції в Одеській області повідомили, що за цим фактом відкрите досудове розслідування за ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України.

"На місці події працювали рятувальники та слідчо-оперативна група Приморського відділу поліції. Наразі причина займання, обставини події та особи, які можуть бути до неї причетні, встановлюються", — йдеться в прес-службі відомства.

Нагадаємо, Дем'ян Ганул відомий проукраїнською позицією та націоналістичними поглядами. 2 травня він разом з одеськими патріотами вийшов на "Марш Українського Порядку", присвячений роковині трагедії в Одесі.

Повʼязані теми:

Наступна публікація