"Тепер можна". Невістка Порошенка зізналась про військову службу сина президента

"Тепер можна". Невістка Порошенка зізналась про військову службу сина президента

"Тепер можна". Невістка Порошенка зізналась про військову службу сина президента

Фото: Facebook/Юлія Порошенко

Олексій Порошенко пішов служити, коли його сину виповнилося два місяці.

Невістка президента України Петра Порошенка Юлія розповіла про військову службу свого чоловіка та старшого сина глави держави Олексія.

Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, а також виклала фото їхнього маленького сина з батьком.

"Тепер можна. Маленькому Петі було два місяці", - зазначила вона у підписі.

Окрім цього Юлія Порошенко опублікувала розповідь обізнаного джерела "Віталія Олександровича".

"Син Порошенка Олексій сам добровільно пішов до військкомату і тільки потім поставив перед фактом свого батька. Порошенко відмовляти сина не став, але пояснив йому, якщо, не дай боже, він потрапить у полон, це може стати важелем тиску не стільки на нього, скільки на всю Україну, бо сам факт полону сина президента і верховного головнокомандуючого може стати найсильнішим деморалізувальним фактором для армії і населення країни", - розповів він.

За даними джерела, у зв’язку з цим Порошенко зробив для сина "документи прикриття" на інше прізвище.

"Щоб навіть товариші по службі не знали, хто він. Якщо не помиляюся, Олексій був командиром мінометного розрахунку і не в тилу. Мінометні розрахунки не по тилах і штабах сидять", - резюмував він.

Тепер можна. Маленькому Петі було 2 місяці

Опубликовано Yulia Poroshenko Вторник, 23 апреля 2019 г.

Своєю чергою публікацію Юлії Порошенко прокоментував екс-міністр фінансів Олександр Данилюк, який зазначив, що під час виборчих перегонів "вилилося чимало бруду".

"На превеликий жаль, це відображає "якість" нашої політики. І для сімей це часто ще більше випробування, ніж для самих політиків. І боротися з цим, це як воювати з вітряками. Але правду в результаті потрібно відновлювати... Удачі!" - написав він.

Нагадаємо, раніше сам Олексій Порошенко розповідав, що його батальйон базувався під Краматорськом. Також він зізнався, що відчуває на собі упереджене ставлення через свої родинні зв'язки. Олексій Порошенко попросив не порівнювати його з Януковичем-молодшим.

Повʼязані теми:

Наступна публікація