Нічні заморозки, дощі та до + 13 градусів: погода на п'ятницю

Нічні заморозки, дощі та до + 13 градусів: погода на п'ятницю

Фото: Unsplash

Також досі високий рівень пожежної небезпеки.

У п'ятницю, 20 вересня, в Україні буде хмарно з проясненнями. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Вночі місцями у західних та Одеській областях, вдень в Україні, крім крайнього заходу та Приазов'я, невеликий дощ. Вітер переважно північно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі 3-8°, на узбережжі морів до 10° тепла, вдень 11-16°, на Закарпатті та півдні країни до 19°. У Карпатах без істотних опадів; вночі заморозки 0-2°, температура вдень 1-5° тепла.

У Київській області буде хмарно з проясненнями. Вночі без опадів, вдень невеликий дощ. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі 3-8°, вдень 11-16°. У столиці обіцяють хмарну погоду з проясненнями. Вночі без опадів, вдень невеликий дощ. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі 6-8°, вдень 11-13°.

Фото: Укргідрометцентр

Також у Київській області, 20 вересня по області утримається надзвичайний рівень пожежної небезпеки. Вночі 21 вересня на поверхні ґрунту заморозки 0-3° (І рівень небезпечності, жовтий).

Гідрометцентр попереджає, що вночі 20 вересня у Карпатах в повітрі заморозки 0-2°; вночі 21 вересня в Україні, крім півдня, на поверхні ґрунту заморозки 0-3° (І рівень небезпечності, жовтий). 20 вересня в Україні, крім більшості районів Волинської та Чернівецької областей, утримається надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

Нагадаємо, 19 вересня, в Україні без опадів, лише вдень у західних та північних областях місцями невеликий дощ.

Попри холодну погоду, кияни взяли участь у акції на велосипедах

Попри холодну погоду, кияни взяли участь у акції на велосипедах

Повʼязані теми:

Наступна публікація