Німецький лоукостер Eurowings має намір вийти на український ринок

Німецький лоукостер Eurowings має намір вийти на український ринок

Фото: Twitter/Eurowings

Разом з тим аеропорт "Жуляни" має намір провести модернізацію.

Німецький лоукостер Eurowings може розпочати польоти до Києва, пише "АТО" з посиланням на представника одного з операторів аеропорту "Жуляни" Валерія Поліщука.

За його словами, наразі з Eurowings ведуть переговори обидва столичні аеропорти – "Жуляни" та "Бориспіль".

Також керівництво аеропорту "Жуляни" паралельно веде переговори з декількома новими авіакомпаніями щодо можливості початку польотів.

"У нас є ціла низка авіакомпаній, які планують до нас летіти. Після появи безвізу їхня кількість збільшилася," - зазначив Поліщук, але не уточнив, про які саме компанії йдеться.

Разом з тим він сказав, що в "Жулянах" більше не ведуть переговорів з найбільшим європейським лоукостером Ryanair, хоча аеропорт "залишив двері для них відкритими".

Також в аеропорту розуміють, що для якісного обслуговування пасажиропотоку, який все зростає, необхідно більш ефективно розвивати інфраструктуру. Тому керівництво готується до масштабної модернізації.

"Ми задумали перебудувати наші термінали - внутрішній і міжнародний. Наразі ведеться проектна робота з об'єднання та розширення площі", - сказав Поліщук.

Та уточнив, що об'єднання терміналів планується закінчити вже до наступного літа.

Також у планах керівництва є подовження злітної смуги, довжина якої наразі становить 2310 м.

Нагадаємо, раніше турецька авіакомпанія Pegasus Airlines повідомила, що може найближчим часом відкрити дочірнє підприємство в Україні.

Аеропорт "Жуляни" припинив переговори з найбільшим європейським лоукостером "Ryanair"

Аеропорт "Жуляни" припинив переговори з найбільшим європейським лоукостером "Ryanair"

Повʼязані теми:

Наступна публікація