Обличчям на підлогу та СІЗО. На Хмельниччині поліція затримала три десятки тітушок

Молодики намагалися захопити аграрне підприємство.

Увечері понеділка, 15 жовтня, в Шепетівці на Хмельниччині близько 30 молодиків намагалися захопити місцеве аграрне підприємство.

"Рейдери не відпочивають. На Хмельниччині поліцейські затримали 30 чоловіків, які намагалися захопити аграрну компанію. Для тих, хто не зрозумів: поліція зробить все, щоб бізнес у нашій країні почувався впевнено і захищено", - написав у Facebook голова Національної поліції Сергій Князєв.

За свою роботу тітушки отримали по 50-60 доларів кожен, уточнив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков. Він зазначив, що затриманим світить щонайменше до двох місяців у СІЗО.

"Близько 16:00 майже 30 осіб спортивної зовнішності прибули з Києва, захопили сільгосппідприємство і були майже одразу ж затримані поліцією. Спецназ Нацполіції, наручники, камера. Звичайно і замовника дійства найближчим часом так само познайомлять з цими обставинами. Навіщо? Поясню для всіх ще раз. Для всіх стражденних і дискутуючих щодо майна різних об'єктів і сільгоспугідь - ми не потерпимо ніякого силового вирішення цих питань неповноважними самозваними групами", - запевнив Аваков.

Міністр наголосив, що бізнесові спори слід вирішувати через суди та виконавчу службу, а не через силові захоплення.

Рейдерское, грустное. Вот живет себе хороший парень – бегает по утрам, в спортзал ходит, разряды спортивные получает,...

Опубліковано Арсеном Аваковим Понеділок, 15 жовтня 2018 р.

Повʼязані теми:

Наступна публікація