Обмотали шию скакалкою і дивилися, як задихається: в Умані троє підлітків повісили цуценя

Обмотали шию скакалкою і дивилися, як задихається: в Умані троє підлітків повісили цуценя

Знущання з тварини побачив випадковий перехожий і визволив цуценя, яке вже висіло.

В Умані Черкаської області стався кричущий випадок знущання з тварини. Троє підлітків спіймали цуценя, обмотали йому шию скакалкою і повісили, а самі стояли і дивилися, як воно задихається, заходячись реготом.

Процес вбивства тварини побачив випадковий перехожий.

Про це ТСН.ua розповіла жителька Умані Ірина Сабліна.

"Мій чоловік повертався від лікаря і почув, як не своїм голосом верещить собака. Це відбувалося в районі автовокзалу за супермаркетом. Він побіг на звук  і побачив, як троє підлітків 17-16 років вішають на скакалці цуценя, а самі сміються. Чоловік перескочив через паркан, надавав їм стусанів і відв'язав повішеного собаку. Від пережитого цуценя сходило під себе", — розповідає Ірина.

Слідом за чоловіком Ірини на місце пригоди нагодився ще один перехожий, він відтяг від хлопців розлюченого рятівника тварини, і ті чимдуж кинулися втікати.

Врятоване цуценя чоловік приніс додому. Його помили, нагодували та заспокоїли.

"Цуценя — дівчинка. Їй близько 2 місяців. Вона розумна і слухняна. Якби в нас було своє житло, проблем би не було, а так, на жаль, ми не можемо її залишити, бо живемо в орендованій квартирі, а власники проти тварин. Тож шукаємо для цуценяти "хороші руки", — говорить ТСН.ua Ірина Сабліна.

Жінка зазначає, що до поліції її чоловік з приводу жорстокого поводження з твариною не звертався. Він вважає, що юні шкуродери достатньо "отримали на горіхи" від нього.

Охочі можуть взяти цуценя собі, зателефонувавши пані Ірині за номером 097 425 5855.

Нагадаємо, що у Чернігові правоохоронці розшукують підлітків, які вбили собаку, скинувши його на лід з мосту. Наразі опитуються можливі свідки жорстокого поводження з твариною. 

Щоб нічого не відморозив: у Харкові собака волочив додому свого п'яного господаря 

Щоб нічого не відморозив: у Харкові собака волочив додому свого п'яного господаря 

 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Проблеми підлітків
Наступна публікація