Очільник "Укроборонпрому" Абромавичус призначив собі заступників

Очільник "Укроборонпрому" Абромавичус призначив собі заступників

Фото: Міністерство економічного розвитку і торгівлі України

В Абромавичуса буде четверо заступників.

Генеральний директор державного конценрну “Укроборонпром” Айварас Абромавичус призначив чотирьох керівників ключових напрямків діяльності.

Про це повідомили у пресслужбі "Укроборонпрому".

Відповідні накази про призначення Абромавичус підписав 19 вересня. 

Зокрема, заступником генерального директора держконцерну з питань трансформацій став Роман Бондар. Закупівлями опікуватиметься Надія Бігун, один з драйверів Prozorro, фінансово-економічним блоком керуватиме Сергій Іванюта, а Олег Яковенко очолить так званий проектний офіс УОП. 

"Критерії, за якими шукали та обирали нових керівників для Укроборонпрому: досвід реформування та управління змінами у великих компаніях зі складною структурою власності; експертиза з розробки і впровадження корпоративної стратегії; розуміння специфіки та проблем промислового комплексу України; незалежність та відсутність конфлікту інтересів у галузі; позитивна ділова репутація", - додали у концерні.

На думку Абромавичуса, нова команда у найближчий час має розробити комплексну стратегію розвитку концерну, орієнтовану на збільшення обсягів виробництва та продаж продукції; провести кадровий та фінансовий аудити, інвентаризацію та оптимізації активів концерну, а також впровадити комплексні антикорупційні механізми та кращі практики корпоративного управління на підприємствах держконцерну.

Нагадаємо, 30 серпня президент України Володимир Зеленський призначив Абромавичуса гендиректором "Укроборонпрому". До цього Абромавичус був членом Наглядової ради "Укроборонпрому".

Повʼязані теми:

Наступна публікація