Очільники МЗС України та Данії не можуть потрапити до Широкиного через обстріли

Очільники МЗС України та Данії не можуть потрапити до Широкиного через обстріли

Фото: Reuters

Обстріли бойовики ведуть постійно.

Глави МЗС України і Данії Павло Клімкін та Андерс Самуельсен через постійні обстріли бойовиків не можуть потрапити до Широкиного.

Про це Клімкін написав на своїй сторінці у Twitter.

"Через постійні обстріли з боку російських окупаційних військ не можемо потрапити з данським колегою до Широкиного", - написав він.

Нагадаємо, 31 січня, бойовики продовжили штурм позицій сил АТО біля Авдіївки. Однак наступ було відбито, також у 72-й бригаді повідомили про ліквідацію терориста на прізвисько "Консул".

За 29 і 30 січня внаслідок ескалації конфлікту на Донбасі загинули восьмеро українських військових. Ще 26 отримали поранення. 

30 січня бойовики перебили останню лінію постачання, яка живила енергією Авдіївський коксохімічний завод. Завдяки підприємству місто отримувало тепло, воду і електрику. У місті було оголошено надзвичайний стан. ДСНС терміново перекинула до Авдіївки додаткові технічні засоби: потужні генератори, теплові гармати, великі намети, буржуйки, кухні, воду, продукти харчування.

На Донеччині розгортають місця прийому тисяч жителів Авдіївки. Роботу 14 дошкільних та загальноосвітніх закладів було тимчасово призупинено.

Повʼязані теми:

Наступна публікація