Одесит на велосипеді першим підкорив болівійський вулкан і потрапив до Книги рекордів України: відео

Одесит на велосипеді першим підкорив болівійський вулкан і потрапив до Книги рекордів України: відео

Дорогою чоловік стійко переносив усі випробування.

Одеський веломандрівник Руслан Верін потрапив до Книги рекордів України. Він першим піднявся на велосипеді на вершину болівійського вулкана.

Про це йдеться у випуску ТСН. Ранок.

Наприкінці літа одесит мандрував Південною Америкою і проїхав майже вісім тисяч кілометрів. Там чоловік і наважився на підйом найвищою дорогою у світі та здолав понад 6 тисяч метрів за три доби. Дорогою стійко переносив морози, які пробирали до кісток, розтоплював сніг, аби пити, і ніс велосипед на собі там, де ґрунт не дозволяв їхати.

Нарешті двоколісник із жовто-блакитним прапорцем на крилі виїхав на вершину Утурунку і Руслан Верін став першим мандрівником, якій дістався до вулкана саме на велосипеді.

"Якось випадково, коли я читав які найвищі перевали в світі бувають натрапив на Утурунку, що сюди ось іде висока дорога. І думаю, ну як це, не заїхати на найвищу дорогу в світі. Думаю, підкорити шість тисяч на велосипеді — гідно рекорду", — сказав веломандрівник Руслан Верін.

Одесит потрапив до Книги рекордів України

Одесит потрапив до Книги рекордів України

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що веломандрівник з Києва за три дні подолав 600 кілометрів до Прикарпаття. На це випробування Ігор Волочій наважився, бо психологічно не витримував карантинних обмежень. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація