Один з пунктів пропуску до Криму тимчасово закриють для транспорту

Один з пунктів пропуску до Криму тимчасово закриють для транспорту

Фото: УНІАН

Обмеження почне діяти від 23 вересня.

У понеділок, 23 вересня, о 08:00 українські прикордонники закриють для транспорту контрольний пункт в'їзду-виїзду "Каланчак" на адмінмежі з анексованим Росією Кримом.

Про це повідомило Азово-Чорноморське регіональне управління Держприкордонслужби України.

Будівельні роботи розпочинаються одразу на двох КПВВ - "Чонгар" та "Каланчак". Ще в п'ятницю туди прибули будівельники, які здійснюватимуть модернізацію контрольних пунктів в’їзду-виїзду.

"У КПВВ "Каланчак" від 08:00 23 вересня буде здійснюватися пропуск тільки пішоходів, а всі автівки будуть перенаправлятися до КПВВ "Чаплинка", де оформлення буде здійснюватися в штатному режимі. У "Чонгарі" пропуск осіб та транспортних засобів буде оформлюватися встановленим порядком, однак через ремонтні роботи можуть виникнути деякі незручності", - зазначили в Азово-Чорноморському регіональному управлінні Держприкордонслужби.

У КПВВ «Чонгар» та «Каланчак» розпочинаються будівельні роботи Державна прикордонна служба просить громадян врахувати...

Опубліковано Азово-Чорноморське Регіональне управління Держприкордонслужби Субота, 21 вересня 2019 р.

Нагадаємо, ще рік тому, у вересні 2018-го, тодішній заступник міністра інфраструктури України Юрій Лавренюк заявив, що українські профільні міністерства планують до кінця року "майже з нуля" облаштувати два пункти пропуску на адміністративній межі з анексованим Кримом – "Чонгар" та "Каланчак".

Повʼязані теми:

Наступна публікація