Офіційно: 23-річна "Міс Україна-2018" Вероніка Дідусенко була дискваліфікована з конкурсу

Офіційно: 23-річна "Міс Україна-2018" Вероніка Дідусенко була дискваліфікована з конкурсу

Фото: УНІАН

Оргкомітет конкурсу виступив з офіційною заявою.

Щойно оргкомітет Національного конкурсу краси "Міс Україна-2018" виступив з офіційною заявою щодо позбавлення Вероніки Дідусенко почесного титулу.

Так, під час прес-конференції виконавчий директор оргкомітету конкурсу краси "Міс Україна" Вікторія Кіосе сказала, що через порушення правила конкурсу Вікторію Дідусенко дискваліфікували.

"У цьому році були незвичні критерії, ми хотіли дівчину яка буде харизматичною, яка має свій погляд на ситуацію в нашій країні. Ми обрали дійсно дівчину, яка підходила нам за всіма критеріями, яка погодилась на всі умови конкурсу. І, ви знаєте, сталася несподівана історія для нас. Тому що вона порушила правила і надала нам недостовірну інформацію. У зв'язку з порушенням правил її дискваліфіковано. Вона надала недостовірну інформацію про те, що не перебуває у шлюбі та не має дітей", - сказала Кіосе.

Також Кіосе додала, що ім'я нової "Міс України" буде оголошено під час телеверсії конкурсу 30 вересня о 23:30 на каналі "1+1".

Нагадаємо, що 23-річна Вероніка Дідусенко з Києва здобула корону і титул "Міс Україна-2018" 20 вересня цього року. Пізніше у ЗМІ поширилася інформація, що красуня отримала перемогу нечесно і обдурила організаторів конкурсу. Подейкували, що Дідусенко приховала від оргкомітету, що вже була заміжня, а також має 4-річного сина.

Світлини Вероніки з дитиною публікувала у своїх соцмережах її мама Тетяна Дідусенко. Пізніше жінка видалила ці фото.

Вероніка Дідусенко з сином / Фото: Facebook.com/Тетяна Дідусенко
Вероніка Дідусенко з сином / Фото: Facebook.com/Тетяна Дідусенко

З соцмережі "В Контакте" Тетяна Дідусенко взагалі видалила профіль.

Фото: vk.com/Тетяна Дідусенко
Фото: vk.com/Тетяна Дідусенко

За вимогами організаторів, усі учасниці конкурсу не повинні перебувати в шлюбі до або під час конкурсу.

Повʼязані теми:

Наступна публікація