Охоронця Димінського звільнили з СІЗО

Охоронця Димінського звільнили з СІЗО

Чоловіка випустили під домашній арешт після рішення суду. 

Охоронцю бізнесмена Димінського, який назвався винуватцем смертельної ДТП, змінили запобіжний захід на цілодобовий домашній арешт і вже випустили з СІЗО.

Про це повідомляє журналіст ТСН Наталя Волосацька.

О 13.22 він вийшов з ізолятора, був вдягнений у чорну толстовку ФК "Карпати". На запитання журналістів, чи був він за кермом, не відповів. Його, за попередніми даними, повезли до райвідділу, де вдягнуть браслет.

Охоронець Димінського вийшов з СІЗО

Охоронець Димінського вийшов з СІЗО

Нагадаємо, що саме Андрій Борщ назвався винуватцем ДТП, в якому загинула молода жінка на Львівщині. Згодом, щоправда, були заяви правоохоронців, що його ДНК в машині бізнесмена Димінського знайдено не було.

Нагадаємо, машина, на якій скоїли ДТП належить бізнесмену Димінському. Рідні загиблої впевнені, що саме він був за кермом, а не його охоронець. Минулого тижня міністр внутрішніх справ Аваков заявляв, експертиза показала, що за кермом був точно не Андрій Борщ. Утім висновків цієї експертизи поки-що ніхто не бачив. Ані предстаник генпрокуратури, який був на суді, ані адвокат Борща. Тим часом сам бізнесмен, який у справі є свідком, жодного разу не прийшов на допит.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація