Охоронець РДА після вибуху: фахівці сказали, що я в сорочці народився

У приміщення Білоцерківської ради хтось кинув гранату.

Охоронець Білоцерківської райради вважає сьогоднішній день своїм другим днем народження. Його дивом не зачепило вранці вибухом у приміщенні РДА, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

"Мене колотило хвилин 40 - так страшно було. Хлопці, які розуміються на цьому, сказали, що я в сорочці народився", - розповів Олександр Долиненко. Нічну зміну він згадує з жахом. "Я почув, що наче кинув хтось камінець. Потом секунди, сильний хлопок і удар", - пригадує він.

У Білоцерківській раді прогримів вибух

У Білоцерківській раді прогримів вибух

У поліції підтверджують: о 4:00 ранку до приміщення хтось кинув вибуховий пристрій. Той пролетів коридором і вибухнув. Охоронець викликав правоохоронців і не виходив на вулицю, бо перелякався. Фахівці працювали на місці кілька годин та з'ясували, що стався вибух гранати. І разом із чиновниками дійшли висновку, що наймовірніше йдеться про хуліганство. Бо ж інших мотивів підривати порожню установу немає. "Охоронці з місця події вилучили решти вибухового пристрою. Попередньо – це РГД-5. Речові докази направлені на проведення експертного дослідження", - пояснила представник поліції Віталія Грохольська.

Місцева влада вже посилює безпеку державних установ і органів самоврядування. "Посилюються заходи щодо патрулювання. Дано доручення по всій області забезпечити адміністративні приміщення камерами спостережень", - наголосив в.о. голови райдержадміністрації Юрій Савчук. Розшук зловмисника триває. За нічні розваги йому загрожує до 7 років ув'язнення.

Кореспондент ТСН Антон Страшко

Повʼязані теми:

Наступна публікація