Окупанти провели в Криму ракетні стрільби, а під українським кордоном відбулися навчання бойовиків ПМР

Окупанти провели в Криму ракетні стрільби, а під українським кордоном відбулися навчання бойовиків ПМР

Армія РФ грає м'язами поблизу українських кордонів / Фото: ТСН.ua

Українськими військовими маневри розцінені, як провокація.

Українська розвідка звітує про продовження провокаційних заходів російських військових в окупованому Криму. Йдеться, зокрема, про навчання на полігоні у районі мису Опук в 65 км від Феодосії.

Там від 15 квітня триває тренування з управління ракетними ударами та вогнем артилерії з бойовою стрільбою артилерійських підрозділів з'єднань та частин берегових військ Чорноморського флоту РФ. У заходах беруть участь понад 800 військовослужбовців та 200 одиниць військової техніки.

Кількома днями раніше на військовому полігоні у районі Афанасїївки Дубоссарського району на території Молдови, всього в 10 км від материкової частини України, було проведено тактичне навчання з бойовою стрільбою збройних формувань самопроголошеної "Придністровської Молдавської Республіки". Як зазначають у головному управлінні розвідки Міноборони України, в цих заходах брали участь близько 400 чоловік.

Близько місяця тому новітній військовий вертоліт РФ залетів із території Криму на материкову частину України. Він заглибився на 7 км вглиб, і лише після цього полетів назад.

Російські військові в Криму взялися за ракети

Російські військові в Криму взялися за ракети

Повʼязані теми:

Наступна публікація