Олександр Моторний привітав українських армійців з Днем Збройних сил

Сьогодні, 6 грудня, українці відзначають День Збройних сил України. В цей день ведучий та кореспондент програми "Спецкор" на 2+2, а також журналіст ТСН, Олександр Моторний завітав в студію радіостанції КраїнаФМ, аби привітати усіх причетних до свята.

"Хлопці, ваша робота найбільше потрібна сьогодні Україні. Ви кожного дня даєте можливість українцям жити та працювати в нашій країні. Я від себе і своїх колег щиро вітаю усіх армійців з цим святом і бажаю, щоб ви живими і здоровими повернулися додому. І звісна річ – з українською перемогою!" - сказав Олександр.

Крім того, спецкор розповів про те, що найбільше вражає його в наших армійцях під час знімань на Сході України.

"Дух наших хлопців – це щось унікальне. Мабуть, більшість з нас росла на казках про Котигорошка, який володів надзвичайною силою. Проте левова частка армійців, які зараз виборюють свободу нашої держави на Сході, – це звичайні люди, такі як і ми з вами, в них немає суперздібностей. Проте кожен із них пішов захищати свою домівку, знаючи, що може не повернутись. Мабуть, кожен з них знаходить свій мотиваційний чинник під час бою, проте той дух, що гуртує їх, – просто неймовірний", - згадує Моторний.

Нагадаємо, Олександр Моторний має багаторічний досвід висвітлення подій з гарячих точок. У лютому-березні 2014 року Олександр мав кілька відряджень до Криму, вів репортажі з Чонгара та у районі Армянська. Від квітня 2014 року почав регулярно виїжджати на Схід, переважно у центральний район АТО. Був серед тих репортерів, кому першими вдалося потрапити до терміналів Донецького аеропорту під час оборони летовища.

По додаткову інформацію звертайтеся до групи просування інформаційного мовлення 1+1 медіа, +38 044 490 0101, prgroup@1plus1.tv; http://media.1plus1.ua/.

Наступна публікація