Опубліковані фото відновленої частини збитого над Донбасом MH17

Експертам вдалося зібрати елементи корпусу з уламків.

У Мережі оприлюднили фото реконструйованих частин пасажирського літака малайзійських авіаліній Boeing 777, який був збитий на Донеччині 17 липня 2014 року.

Експертам Ради безпеки Нідерландів вдалося зібрати з уламків 20-метрову носову частину корпусу літака. Реконструкцію презентували під час звіту щодо катастрофи пасажирського лайнера.

Світлини літака у соцмережах публікують журналісти, присутні на презентації. 

 

Раніше Міжнародна комісія оголосила причину аварії малайзійського Boeing 777 рейсу MH17, який впав на території окупованого бойовиками Донбасу.

Як повідомляє AP, посилаючись на слова родича одного із загиблих у катастрофі, який ознайомився з доповіддю, літак був збитий з комплексу "Бук". Місця пуску ракети у доповіді не назвали. 

Авіакатастрофа Boeing 777 "Малайзійських авіаліній", який летів із Амстердама в Куала-Лумпур, сталася 17 липня 2014 року поблизу населеного пункту Грабове Донецької області.

Жертвами падіння літака стали 298 людей, серед яких 15 членів екіпажу.

Українські військові, журналісти та міжнародні експерти неодноразово наводили докази, що лайнер збили бойовики "ДНР" за допомогою зенітно-ракетного комплексу "Бук", який після трагедії був терміново відправлений до Ростовської області.

Одразу після катастрофи бойовики і російські ЗМІ заявили, що був збитий український транспортний літак. Коли ж стали відомі наслідки, повідомлення у соціальних мережах почали масово видаляти, а росіяни взялись звинувачувати в трагедії українських військових. Висувалось безліч версій, які спростовувались свідками, спеціалістами, фото- і відеодоказами.

 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Доповідь щодо MH17: оголошено імена підозрюваних
Наступна публікація