Опубліковані фото з місця ДТП у Росії, внаслідок якої загинули п'ятеро українців

Авто зіткнулося з вантажівкою 

Прес-служба МВС РФ опублікувала світлини з місця аварії мінівена та вантажівки у Новгородській області Росії, під час якої загинули українці.

За даними російських правоохоронців, інцидент трапився близько 6-ї години ранку на 483 кілометрі автодороги "Росія" поблизу населеного пункту Первомайське.  Водій "Рено Трафік" з невстановленої причини виїхав на смугу зустрічного руху та скоїв зіткнення з вантажним автомобілем "Рено Магнум".

Внаслідок аварії п'ятеро пасажирів та водій мінівена загинули. 

У МВС РФ про загибель саме українців не повідомляють. Проте раніше ці дані підтверджувало українське консульство.  Спочатку ЗМІ повідомляли, що загиблих українців було шестеро, однак офіційний представник Департаменту консульської служби МЗС України Василь Кирилич у коментарі УНІАН уточнив, що жертв п'ять. 

"За повідомленням Генерального консульства України у Санкт-Петербурзі, дорожньо-траснпортна пригода сталася вранці 25 травня поблизу міста Великий Новгород. Мінівен з українською реєстрацією здійснив зіткнення з вантажівкою. За попередніми даними, внаслідок зіткнення загинули п'ятеро громадян України", - сказав Кирилич.

Український консул готується до виїзду на місце аварії. 

Шестеро українців загинули в ДТП на трасі Москва - Санкт-Петербург

Шестеро українців загинули в ДТП на трасі Москва - Санкт-Петербург

Нагадаємо, раніше ДТП за участю трьох українців сталася у Ленінградські області РФ. Один з них був госпіталізований до Ленінградської обласної клінічної лікарні з тілесними ушкодженнями середньої тяжкості.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація