Порошенко назвав захоплення вертолітного майданчика в Києві хаосом

Порошенко назвав захоплення вертолітного майданчика в Києві хаосом

Фото: УНІАН

Націоналісти вимагають повернути до державної власності об'єкт, який і так до неї належить.

Президент України Петро Порошенко вважає неприйнятним захоплення активістами так званого "вертолітного майданчика екс-президента Віктора Януковича" у Києві, про що зазначив під час спільної прес-конференції з президентом Мальти Марі-Луїз Колейро.

За словами глави української держави, націоналісти вимагають повернути в держвласність об'єкт, хоча він і так рішенням прокуратури перебуває у власності держави на законних підставах і очікує рішення суду.

"Прикладом стукання у відкриті двері є абсолютно неприйнятне захоплення вертолітного майданчика з вимогою повернути у державну власність, коли він вже рішенням прокуратури і є в державній власності і чекає рішення суду. Будь-які інші форми ведуть до "отаманщини" й хаосу і є абсолютно неприйнятними," - заяви він.

Нагадаємо, напередодні, 16 жовтня, націоналісти з "Національного корпусу", ВО "Свобода" та "Правого сектору" заявили, що взяли під свій контроль "вертолітний майданчик Януковича", що на Парковій дорозі. Активісти вимагають повернути споруду у державну власність, провести відкритий конкурс щодо її цільового призначення, провести незалежну та відкриту оцінку всього комплексу, включаючи вартість землі та інше, запровадити дієвий механізм, за яким вкрадені кошти, вкладені в будівлю, почнуть приносити користь громаді. 

Вертолітний майданчик Януковича обшукують правоохоронці

Вертолітний майданчик Януковича обшукують правоохоронці

Повʼязані теми:

Наступна публікація