Отруєння школярів у Дніпрі: мерія спростувала інформацію про понад сотню отруєних

Отруєння школярів у Дніпрі: мерія спростувала інформацію про понад сотню отруєних

Фото: УНІАН

Поліція повідомила, що отруїлися 115 дітей.

Мерія Дніпра відреагувала на інформацію про отруєння учнів у школі № 112. Зазначається, що Головне управління Національної поліції у Дніпропетровській області некоректно оприлюднило дані про кількість постраждалих дітей. Документ мерії Дніпра за підписом Бориса Філатова опубліковано на сайті 056.

Поліція повідомила про понад півтисячі отруєних школярів.

Однак, за останніми даними профільних департаментів мерії Дніпра, з діагнозом “гостра кишкова інфекція” шпиталізовано 14 дітей, з них лише 8 харчувалися в їдальні. Хворі у стабільному стані.

”Інформація була викладена таким чином, що могла сприйматися двояко. Всі, хто відповідає за поширення інформації, відповідають і за нашу безпеку. Ми вважаємо, що Національна поліція, надаючи подібні формулювання, насправді не розуміла цієї відповідальності. Міський голова Дніпра Борис Філатов уже звернувся до Нацполіції з вимогою про досудове врегулювання, про спростування цієї інформації та правильний її виклад”, – заявив секретар міської ради Дніпра Олександр Санжара під час прес-конференції.

Зазначається, що причину захворювання дітей у дніпровській школі № 112 встановлять після отримання результатів лабораторних досліджень.

Станом на ранок 15 березня у лікарнях Дніпра перебувають 14 учнів школи № 112 з діагнозом “гостра кишкова інфекція”. 13 дітей шпиталізовано до комунального закладу “Дніпровська міська дитяча лікарня № 6” Дніпровської міської ради, 1 дитина – до КЗ “Дніпропетровська міська клінічна лікарня № 21 ім. професора Є. Г. Попкової”. Стан дітей задовільний.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що дніпровську школу, в якій потруїлись діти, відсьогодні зачинили.

Уже 14 дітей шпиталізовані внаслідок отруєння у Дніпрі

Уже 14 дітей шпиталізовані внаслідок отруєння у Дніпрі

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Виховання дітей
Наступна публікація