П'яний екс-очільник ДАІ Волині влаштував чотири ДТП у Львові

П'яний екс-очільник ДАІ Волині влаштував чотири ДТП у Львові

П’яний водій потрощив чотири авто / Фото: facebook.com/dk.lviv.ua

Володимира Гайового відмовлялися перевіряти на рівень алкоголю поки не приїхав нардеп Парасюк.

П'яний Володимир Гайовий, який раніше керував ДАІ Волинської області, у Львові спровокував чотири ДТП. Це сталося ввечері 15 березня.

Чоловік скоїв перші дві аварії в районі вулиці Панча. У спробі втекти з місця злочину, у Шевченківському районі міста Гайовий влаштував ще два ДТП.

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook "Дорожній контроль Львова".

Після цього п'яний водій кинув машину та намагався зникнути пішки. Проте після приїзду на місце подій інспекторів ДАІ, активісти провели Гайового до наркодиспансера на огляд. Медперсонал відмовлявся перевіряти п'яного водія на кількість алкоголю у крові, пояснюючи це зламаним приладом та пропонуючи перенести аналізи на наступний день.

"На місце події приїхав Володимир Парасюк, під тиском якого лікарі все-таки провели медичну експертизу та встановили, що вміст алкоголю в крові Гайового становив 3 проміле", - повідомив "Дорожний контроль". Для водія норма становить 0,2 проміле алкоголю. 

Нагадаємо, що раніше в Одесі сталося жахливе ДТП у якому "БМВ" зіткнулася з "Ланосом" та впала на дах "Пежо". Водій "Пежо", який зупинився на світлофорі, пережив серйозний стрес, але не постраждав.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аварії
Наступна публікація