П’яний водій-убивця з Одещини бився головою об землю на місці жахливої ДТП

П’яний водій-убивця з Одещини бився головою об землю на місці жахливої ДТП

Фото: facebook/Поліція Одеської області

Чоловіка затримали, на нього чекає суд.

У селі Виноградівка Одеської області шоковані аварією, котра сталася напередодні. Там водій не впорався з кермуванням і на великій швидкості в’їхав у пенсіонерок, які відпочивали на лавці, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

«Трагедія така – це взагалі! Неможливо словами передати, все село сумує», - плачуть люди. Моменту ДТП не бачив ніхто, але на звук удару вискочили люди з усіх довколишніх будинків та побачили страшну картину. «Всі в одній купі», - каже син загиблої Дмитро Дімов.

П'яний чоловік на "Жигулях" на смерть збив трьох односельчанок похилого віку

П'яний чоловік на "Жигулях" на смерть збив трьох односельчанок похилого віку

Машина вилетіла з-за рогу на повній швидкості, у бік паркану її несло на двох бокових колесах – це визначили по гальмівному шляху. «Підбіг, дивлюся – гора трупів. Той, котрий за кермом був, у нього лоб розбитий і він почав тут по землі головою бити: винуватий, винуватий», - розповів родич загиблої Федір Дімов.

Водій не втікав, адже його всі добре знали – живее в тому ж селі. Люди кажуть, що він зловживає  спиртним, і цей день теж не був винятком. «Попередньо встановлено, що чоловік перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння», - констатувала заступник начальника відділу комунікацій ГУНП в Одеській області Любов Гордієвська.

Літні жінки товаришували усе життя, мешкали  по сусідству, разом працювали і на цій лавці останнім часом сиділи щовечора. «Постійно, навіть узимку», - твердить син загиблої Ілля Очмар. Бабця Настя не може повірити, що трьох її  подруг не стало в одну мить – а надто, що сама лишилася живою, адже зазвичай сусідки сиділи на лаві вчотирьох. У паніці односельці навіть подзвонили її дітям та повідомили про смерть. «А я раптом виходжу – а вони сказали, що я мертва», - розповіла подруга загиблих Анастасія Фучеджі.

47-річний водій “Жигулів” зараз в ізоляторі, суд має обрати йому запобіжний захід на час слідства. Як повідомлялося, керуючи автомобілем ВАЗ-2106, він не впорався з керуванням та скоїв наїзд на сидячих на лавочці біля будинку трьох жительок села – 1934, 1940 та 1942 років народження. Двi громадянки від отриманих травм померли на місці, iнша потерпіла буда доставлена до лікарні, де згодом також померла.

Кореспондент ТСН Олена Черняєва

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація